Catalan Water Partnership | Presentació
16126
page-template-default,page,page-id-16126,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Presentació

Creat al 2008, el CATALAN WATER PARTNERSHIP (CWP – Associació Catalana per a la Innovació i la Internacionalització del sector de l’Aigua) és una associació estratègica sense ànim de lucre, formada per empreses i centres de coneixement que operen en el sector de l’ús sostenible de l’aigua, que té la missió de millorar la competitivitat global dels seus associats.

En el  CWP participen consultores, centres de coneixement, fabricants d’equips, enginyeries i altres entitats relacionades amb el cicle de l’aigua i les solucions per l’ús sostenible de l’aigua. El clúster promou projectes i  col·laboracions multinivell, orientades a aconseguir solucions innovadores a les necessitats globals d’aigua de qualitat en qualsevol lloc del món i aplicables en múltiples sectors.

Treballem amb un enfocament innovador i amb visió internacional. Per això busquem establir aliances estratègiques amb empreses i centres de coneixement de qualsevol país, per a identificar oportunitats i aprofitar-les, desenvolupant solucions de referència mundial que ens situïn en una posició avançada en el mercat global.

El Catalan Water Partnership (CWP) forma part del programa Catalonia Clusters de la Generalitat de Catalunya, és reconegut com Agrupació Empresarial Innovadora (AEI) pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme i participa en l’European Water Partnership. A nivell europeu, el CWP té l’acreditació Gold Label de de l’European Cluster Management Excellence. Així mateix, forma part de la xarxa Clusters.cat, Clusters.es, de la Water Europe i la plataforma de clústers Europeus ECCP.