Catalan Water Partnership | TUCAI
24599
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24599,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

TUCAI

Category
Fabricants de béns d'equips i solucions relacionades amb l'ús sostenible de l'aigua
About This Project

El grup Tucai és considerat un dels més grans fabricants de connexions flexibles del món. La seu de l’empresa està ubicada a Barcelona (Espanya) amb fàbriques a Europa de l’Est i a Àsia.

La nostra organització ha crescut de forma sostinguda al llarg dels seus gairebé 60 anys. La nostra filosofia global i estratègia de proximitat al client són les claus del nostre èxit. Hem estat capaços d’establir oficines comercials i magatzems en nombroses parts del món i desenvolupar relacions comercials a través d’una logística flexible que aporta valor afegit al negoci dels nostres clients.

La nostra forta integració vertical ens permet oferir productes competitius i desenvolupar de forma constant solucions innovadores en connexions flexibles per a aigua, gas i gasoil. Els nostres productes es consideren una referència mundial en qüestió de durabilitat i seguretat.

tucai.com