
16 abr. Webinar: Eines i solucions innovadores per a l’ús eficient de l’aigua en el sector alimentari
PONENTS:
- Natalia Gil (ACO): Responsable d’ACO Services
Títol de la presentació: Reutilización del agua de riego, del agua de limpieza de camiones y del agua de lluvias para cerrar el cicló del agua sin vertido.
- Jordi Gabarró (TELWESA): Responsable de gestió del carboni
Títol de la presentació: Reutilización o recondicionamiento: Case study en industria alimentaria.
- Miki Rubio (Lavola Anthesis): Director de desenvolupament
Títol de la presentació: ¿Cómo incorporan la sostenibilidad las empresas agroalimentarias?
- Xavier Amores (Catalan Water Partnership): Coordinació de l’esdeveniment. Cluster Manager
- Eric Santos (Catalan Water Partnership): Organització tècnica del webinar. Project Manager
- Sergi Compte (Catalan Water Partnership): Interlocució amb els socis i realització de preguntes. Project Manager
El webinar va comptar amb un total de 89 persones inscrites
– CONTINGUT: Durant el primer dels webinars enfocats al sector de l’alimentació, la Natalia Gil (ACO), en Jordi Gabarró (TELWESA) i en Miquel Rubio (Anthesis Lavola) van realitzar presentacions on es van presentar els respectius punts de vista i propostes per millorar l’eficiència de l’ús d’aigua al sector alimentari. Les diferents ponències van posar de relleu els diversos reptes i oportunitats que es poden identificar al nexe aigua-alimentació. Concretament es van presentar sistemes de captació i desinfecció d’aigua per a la seva reutilització, sistemes de recondicionament, tractament, conjuntament amb reptes i estratègies tant a nivell local com global que el sector de l’aigua haurà de tenir en compte en els propers anys per tal de donar resposta a les necessitats del sector alimentari.
Sorry, the comment form is closed at this time.