Catalan Water Partnership | VII Immersió Estratègica del CWP
27847
post-template-default,single,single-post,postid-27847,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

VII Immersió Estratègica del CWP

VII Immersió Estratègica del CWP

El proper 1 de desembre de 2022 es durà a terme la VII Immersió Estratègica del CWP, a l’Hotel Gallery de Barcelona (C/ del Rosselló 249). Com sempre, serà un acte de divulgació de coneixement per part de les entitats del sector, considerant però el canvi de paradgima que es planteja de cara a anys vinents, arran del canvi climàtic i la crisi econòmica.

La Immersió Estratègica constarà de:

  • Ponència “Una nueva era: aproximación a la gobernanza de la regulación económica en un escenario de incertidumbre radical” a càrrec d’Anton Costas, President del Consejo Económico y Social de España.
  • Coffee break amb networking
  • Taula rodona, participada per Montserrat Termes (UB), Jordi Bruno (Amphos21), Carles Ibañez (Eurecat) Marta Lacruz (Anthesis Lavola) i Xavier Bernat (Aigües de Barcelona), moderada per Sònia Guri (Carburos Metálicos).
  • Ponència “Les aigües subterrànies i el seu paper en la seguretat hídrica” a càrrec de Jaime Gómez Hernández, Catedràtic de la UPV.

L’enllaç per registrar-se és el següent: https://bit.ly/3tAwDsa

Podeu consultar el programa complet a continuació:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.