Catalan Water Partnership | TALLER NETWORKING: TRANSFORMACIÓ DIGITAL DEL SECTOR DE L’AIGUA
19855
post-template-default,single,single-post,postid-19855,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

TALLER NETWORKING: TRANSFORMACIÓ DIGITAL DEL SECTOR DE L’AIGUA

TALLER NETWORKING: TRANSFORMACIÓ DIGITAL DEL SECTOR DE L’AIGUA

El CWP va participar dimecres passat en un taller networking sobre la transformació digital del sector de l’aigua en el marc de l’Estudi de viabilitat per a l’impuls de projectes de I+D en l’àmbit de la industria 4.0 en el sector de l’aigua i que promou el CWP i els clústers GAIA i ZINNAE (convocatòria AEI Ministeri 2017).

La sessió va organitzar-se en el Digital Innovation Hub d’Aragó que promou ZINNAE juntament amb ITAINNOVA i TECNARA. La sessió tenia com a objectiu promoure projectes d’R+D i innovació pel sector de l’aigua i sector de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en el marc de l’estudi cooperatiu de “generar projectes d’innovació col•laboratius entre empreses delsclústers de l’aigua (ZINNAE i CWP) i empreses i/o entitats TIC”.

El gerent del CWP, el Sr. Xavier Amores va presentar casos d’èxits de projectes d’Innovació en col·laboració TIC+AIGUA a Catalunya.

No Comments

Post A Comment