Catalan Water Partnership | 20 SETEMBRE – TALLER AMB SÍLVIA BUESO
22035
post-template-default,single,single-post,postid-22035,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

20 SETEMBRE – TALLER AMB SÍLVIA BUESO

20 SETEMBRE – TALLER AMB SÍLVIA BUESO

Vols millorar les teves habilitats per obtenir finançament en R+D, ampliar la cartera de clients i comunicar de manera més efectiva? 

El CWP ofereix un TALLER formatiu obert als seus associats i associades, per millorar les habilitats de comunicació en  projectes d’R+D, a la captació de fons, a la interlocució amb el client i a la presentació d’idees i propostes.

El taller serà impartit i dinamitzat per la conferenciant Silvia Bueso, periodista i llicenciada en dret, experta en comunicació corporativa i té una àmplia experiència en el disseny de plans d’empresa orientats a la captació de fons i el mentoratge directiu en diverses escoles e negoci. Basant-se en el seu pròpi mètode “El Arte de Pedir”, la Silvia Bueso donarà a conèixer el seu ventall de recursos i estratègies de comunicació vàlides tant per a la presentació d’idees de negoci com en la disseminació d’idees i serveis per a la captació i la fidelització de clients. Durant el taller s’oferirà també una sessió de mentoratge per identificar els punts forts i aspectes a millorar en el discurs dels participants. No et perdis l’oportunitat d’assistir-hi! Places limitades!

*Activitat exclusiva per a entitats associades al CWP. Per a més informació, contacta’ns.*

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.