Catalan Water Partnership | SESSIÓ D’OPORTUNITATS EN EL SECTOR DE L’AIGUA A SINGAPUR
17866
post-template-default,single,single-post,postid-17866,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

SESSIÓ D’OPORTUNITATS EN EL SECTOR DE L’AIGUA A SINGAPUR

SESSIÓ D’OPORTUNITATS EN EL SECTOR DE L’AIGUA A SINGAPUR

El passat 22 de febrer a ACCIO és va realitzar una sessió sobre oportunitats de negoci per a les empreses de l’aigua a Singapur i a d’altres països propers (Malàisia, Tailàndia, Vietnam, etc) i va comptar amb la participació de diversos socis del CWP interessats en les possibilitats d’aquesta regió. Singapur, és un dels grans centres econòmics d’Àsia, compta amb un important flux d’inversió, disposa dels millors sistemes de salut i educació de la regió i disposa de la major densitat de milionaris del món. Ara bé, la ciutat-estat no disposa d’un subministrament d’aigua segur, degut a la limitació d’aquest recurs natural en el país.

Per això, es considera que el subministrament propi d’aigua a Singapur no és només una necessitat econòmica, sinó una prioritat estratègica. Així mateix, des de Singapur nombroses empreses internacionals operen a d’altres països propers com Vietnam, Tailàndia, Filipines, Malàisia, etc. Conseqüentment, es va considerar de gran interès que el Director de l’Oficina Exterior de Catalunya a Singapur, el sr. Jordi Maluquer de Motes, realitzés una conferència sobre les oportunitats en el sector de l’aigua en aquest país. Properament s’informarà d’una missió institucional al país on l’aigua serà un dels sectors rellevants. La sessió també va permetre disposar d’informació detallada d’oportunitats de l’aigua al país. Si voleu conèixer més detalls d’aquest mercat poseu-vos en contacte amb el CWP.

No Comments

Post A Comment