Catalan Water Partnership | Reunió del grup de treball d’Aigua i Nitrats
17863
post-template-default,single,single-post,postid-17863,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Reunió del grup de treball d’Aigua i Nitrats

Reunió del grup de treball d’Aigua i Nitrats

En base en l’acord de col·laboració signat entre l’ACA i el CWP, un dels temes prioritaris a treballar és la problemàtica de la contaminació dels nitrats a Catalunya. Concretament, des de fa mig any el CWP va crear un grup de treball entorn aquesta problemàtica per tal de dur a terme un treball d’ Anàlisi de l’eficiència i eficàcia de sistemes de descontaminació i tractament de nitrats en aigües subterrànies contaminades (sistemes in situ vs ex situ). Aquest treball, coordinat pel CWP junt amb l’ACA, realitzat per dos estudiants de màster de la UB i de la UdG en col·laboració amb tots els socis del grup de treball del CWP, pretén realitzar una diagnosis de les tecnologies existents per al tractament dels nitrats per a ús potable.

La reunió realitzada el dia 2 de març va comptar amb la participació de gairebé 20 persones i va centrar-se en la definició del pla de treball i de l’organització de la participació dels socis en les pròximes activitats a desenvolupar. S’adjunta el link a la notícia del Diari que va aparèixer recentment sobre aquest projecte.

No Comments

Post A Comment