Catalan Water Partnership | Realització de la reunió de llançament del grup de treball d’Aigua i Smart City.
17855
post-template-default,single,single-post,postid-17855,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Realització de la reunió de llançament del grup de treball d’Aigua i Smart City.

Realització de la reunió de llançament del grup de treball d’Aigua i Smart City.

El passat dia 27 de gener va tenir lloc la reunió de llançament del grup de treball d’Aigua i Smart Cities a la sala Intermón d’ACCIO a Barcelona. La sessió va comptar amb vint assistents, representants de 16 entitats sòcies del CWP, junt amb alguns membres d’ACCIO, entre els quals el sr. Xavier Vilalta representant dels programes Smart City a ACCIO.

Durant la sessió es van poder compartir activitats que estan realitzant els socis sobre Smart City i aigua, i va permetre generar un llistat d’iniciatives i idees d’interès per un o més dels participants a partir dels quals es podrien generar oportunitats de projectes d’R+D o de desenvolupament de negoci. Tots els continguts discutits es van intentar organitzar en quatre punts clau a partir dels quals els podria seguir treballant entorn el concepte d’Smart Water City, relacionats amb l’organització de jornades i diagnòstics, junt amb un llistat de temàtiques i possibles a projectes a desenvolupar conjuntament.

Actualment s’està treballant per materialitzar les diverses iniciatives i projectes.

 

No Comments

Post A Comment