Catalan Water Partnership | Realització de diagnòstics en el sector de la carn de porc, dels hospitals i dels  Materials Avançats
18042
post-template-default,single,single-post,postid-18042,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Realització de diagnòstics en el sector de la carn de porc, dels hospitals i dels  Materials Avançats

Realització de diagnòstics en el sector de la carn de porc, dels hospitals i dels  Materials Avançats

Al llarg dels darrers mesos el CWP ha intensificat les col·laboracions interclúster amb la finalitat de promoure iniciatives i activitats que siguin d’interès dels associats dels clústers participants. En aquest sentit, durant el mes d’Abril s’han realitzat diagnòstics en els següents sectors:

  • Sector dels materials avançats de la mà del clúster de Materials Avançats (MAV)
  • Sector de la carn de porc, en col·laboració amb el clúster INNOVACC. Concretament, es van realitzar visites i reunions amb dues empreses d’aquest sector i properament està previst que se’n realitzin un mínim de dues més.
  • Sector dels hospitals. En el marc del projecte HOSPITIUM de la convocatòria MINETUR 2015 realitzat pel LEITAT i el CWP, les empreses del CWP han tingut la oportunitat de participar en un diagnòstic conjunt en un hospital del clúster de Salut Mental.

Actualment s’està treballant per recollir les propostes de millora suggerides pels socis del CWP participants en cadascun dels diagnòstics per tal de poder presentar els diagnòstics conjunts a les entitats participants. .

No Comments

Post A Comment