Catalan Water Partnership | El CWP promou sis propostes de projectes de transformació digital a la convocatòria del Ministeri (AEIs)
24070
post-template-default,single,single-post,postid-24070,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El CWP promou sis propostes de projectes de transformació digital a la convocatòria del Ministeri (AEIs)

El CWP promou sis propostes de projectes de transformació digital a la convocatòria del Ministeri (AEIs)

Durant el període maig a juny de 2020, el CWP ha presentat un total de 6 projectes a la línia de finançament gestionada pel Ministeri d’Indústria Comerç i Turisme (MINCOTUR), que té com a objectiu finançar Agrupacions Empresarials Innovadores (AEI) per tal d’elaborar projectes innovadors emmarcats dins el camp de la digitalització.

A la convocatòria d’enguany, s’han presentat un total de 6 projectes on el CWP participa i en 5 d’ells n’és l’entitat líder. Aquests projectes compten amb un total de 20 entitats associades al CWP com a participants, de perfils i camps d’aplicació diversos, i amb 3 clústers espanyols de sectors complementaris al de l’aigua. A causa de l’enorme potencial d’implementació de tecnologies digitals que té el sector de l’aigua, l’enfocament dels projectes ha estat transversal i orientat a satisfer les necessitats de les entitats associades al CWP en relació amb els seus propis reptes i propostes de millora. Algunes de les idees innovadores presentades a la convocatòria AEI de 2020 han estat per a la implementació de tecnologies digitals en la millora de processos industrials, per millorar la gestió del cicle de l’aigua en sectors al sector alimentari, per augmentar el control i seguretat en la indústria o per dotar d’intel·ligència les infraestructures de distribució i captació d’aigües.

El CWP ja fa diversos anys que impulsa projectes dins la línia de finançament d’AEIs del MINCOTUR, alguns dels anteriors projectes executats dins aquesta línia han estat URBANAGU4.0, EDARi 4.0, 0 Vertidos o Gemelo Digital, que va obtenir el premi a millor projecte de col·laboració interclúster al Congrés Nacional de Clústers de 2019. A data d’avui, les propostes presentades es troben en fase de revisió i la publicació de les resolucions tindrà lloc durant el darrer trimestre de 2020.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.