Catalan Water Partnership | Primera assemblea de la Comunitat RIS3CAT aigua a Barcelona
21848
post-template-default,single,single-post,postid-21848,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Primera assemblea de la Comunitat RIS3CAT aigua a Barcelona

Primera assemblea de la Comunitat RIS3CAT aigua a Barcelona

El passat dia 29 de maig de 2019 va tenir lloc la primera Assemblea General de la Comunitat RIS3CAT aigua. L’esdeveniment va ser convocat per l’entitat coordinadora de la comunitat: Eurecat i comptar amb el suport d’ACCIÓ, que va cedir les seves instal·lacions per la realització de l’esdeveniment.

L’assemblea va aglutinar a un total de més de 70 participants, provinents d’entitats vinculades als diferents projectes que es desenvolupen en el marc de la Comunitat RIS3CAT aigua. Es va comptar amb la participació de membres d’associacions, administracions, agents R+D+I, teixit industrial i usuaris industrials. En el marc de l’agenda d’activitats que es va dur a terme un repàs del progrés tècnic i administratiu de cadascun dels 6 projectes que configuren el pla d’actuació de la Comunitat RIS3CAT aigua. Durant la ronda de presentacions, el CWP va mostrar els avanços del projecte del qual és l’entitat coordinadora: el WATERTUR. D’entre aquests avanços, els més destacables són l’optimització a escala de laboratori de les dues tecnologies innovadores de tractament i el disseny i instal·lació d’un sistema de control intel·ligent de la gestió del cicle de l’aigua al Vilar Rural de Sant Hilari.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.