Catalan Water Partnership | Primer Webiniar del CWP – Sessió d’oportunitats en projectes innovadors de digitalització del sector de l’aigua
23434
post-template-default,single,single-post,postid-23434,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Primer Webiniar del CWP – Sessió d’oportunitats en projectes innovadors de digitalització del sector de l’aigua

Primer Webiniar del CWP – Sessió d’oportunitats en projectes innovadors de digitalització del sector de l’aigua

Més de 50 participants en el webinar promogut pel CWP que va tenir lloc el darrer divendres 27 de març, amb la temàtica d’oportunitats en projectes innovadors de digitalització del sector de l’aigua.

Cada any des del CWP promovia una sessió per impulsar projectes cooperatius en àmbits clau per la competitivitat de les empreses associades. Aquest any a causa de a la situació actual s’ha plantejat de forma diferent, a través d’un webinar. La sessió va permetre conèixer projectes que s’estan desenvolupant en aquests moments relacionats amb la digitalització i posar en comú instruments de finançament com els d’ACCIO i de les AEIs.

Durant la sessió la sessió Carles Miranda, Coordinador d’Indústria 4.0 a la Unitat d’Innovació Empresarial d’ACCIÓ, va presentar els mecanismes públics de suports de les PIMES per a la transformació digital. Seguidament, Xavier Amores, Cluster Manager del CWP, va presentar els ajuts dels Projectes d’indústria 4.0 previstos amb les AEIs 2020/2021 o altres convocatòries d’R+D.

A continuació, es van presentar 4 casos d’èxit de projectes presentats en convocatòries anteriors d’entitats associades al CWP. Maël Ruscalleda, Director d’Enginyeria de Createch360º va presentar el projecte EDARi4.0. Xavier Torret, Director de BGEO, va presentar el projecte URBANAGU4.0. Xavier Amores, va presentar el projecte 0Vertidos, en el qual hi participava Adasa Sistemas. Finalment Desi Esclapez, Gestora d’Innovació de DAM, va presentar el projecte de Gemelo Digital, el qual havia obtingut el premi al Millor Projecte de Col·laboració Intercluster l’any 2019.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.