Catalan Water Partnership | Presentacions Jornada 3 de Maig “Anàlisi de l’eficiència i l’eficàcia dels sistemes de descontaminació i tractament de nitrats en aigües subterrànies contaminades (exsitu i insitu)
19264
post-template-default,single,single-post,postid-19264,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Presentacions Jornada 3 de Maig “Anàlisi de l’eficiència i l’eficàcia dels sistemes de descontaminació i tractament de nitrats en aigües subterrànies contaminades (exsitu i insitu)

Presentacions Jornada 3 de Maig “Anàlisi de l’eficiència i l’eficàcia dels sistemes de descontaminació i tractament de nitrats en aigües subterrànies contaminades (exsitu i insitu)

A continuació podrà descarregar-se les presentacions de la Jornada “Anàlisi de l’eficiència i l’eficàcia dels sistemes de descontaminació i tractament de nitrats en aigües subterrànies contaminades (exsitu i insitu)”

01. La contaminació per nitrats a les masses d’aigua de Catalunya, estat actual i evolució: Núria Micola – Agència Catalana de l’Aigua.

02. Els nitrats a l’aigua de consum: control i mesures de gestió del risc. Irene Corbella – Agència de Salut Pública de Catalunya.

03. Presentació Anàlisi de l’eficiència i l’eficiàcia dels sistemes de descontaminació i tractament de nitrats – estudi presentat pel CWP_

04. Hidrogenació catalítica: Sandra Ramos – APLICAT.

05.  Sistemes electroquímics: Ruth Canicio – Hydrokemós. 

06. Sistemes Moving Bed Denitrification: Josep Manzano –
Cetaqua.

07. Desnitrificació heterotròfica ex situ: Xavier Mujal i Albert Ventura – King Diamond.

08. Experiència in situ. Projecte R+D Life INSITRATE. Desnitrificació
heterotròfica in situ: Irene Jubany – Eurecat/CTM. 

09. Navata, 20 anys de recerca per resoldre la problemàtica dels nitrats: Jaume Homs Campamar – Alcalde de Navata.

10.Presentació de línies de suport de l’ACA als Ajuntaments Jesús Martínez – Agència Catalana de l’Aigua.

 

Per a més informació, contacti al CWP (info@cwp.cat)

No Comments

Post A Comment