Catalan Water Partnership | Presentació del Catàleg de solucions digitals dels associats al CWP amb més de 100 assistents.
27903
post-template-default,single,single-post,postid-27903,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Presentació del Catàleg de solucions digitals dels associats al CWP amb més de 100 assistents.

Presentació del Catàleg de solucions digitals dels associats al CWP amb més de 100 assistents.

El passat, 26 d’octubre de 2022, es va dur a terme l’acte de presentació del Catàleg de Solucions Digitals dels socis del CWP. L’organització de l’esdeveniment s’emmarca dins el context de la publicació del PERTE de digitalització de l’aigua, una línia de finançament que pretén impulsar l’ús de tecnologies digitals aplicades als agents del cicle de l’aigua, cosa que permetrà, entre d’altres, millorar la gestió i eficiència dels processos de distribució i sanejament, reduir pèrdues en xarxa i avançar en el compliment dels objectius ambientals. Les persones que van atendre l’acte, que va ser en format on-line, van poder conèixer de primera mà les solucions digitals d’algunes entitats associades al clúster que ja han estat implementades i validades en entorns reals.
L’objectiu del Catàleg de Solucions Digitals és ser una eina per a ajuntaments,  entitats distribuïdores i entitats  vinculades al sanejament d’aigües per a facilitar la digitalització en l’àmbit de l’aigua. Mitjançant el catàleg aquestes entitats podran conèixer algunes de les empreses més innovadores en l’àmbit de la digitalització aplicada a l’aigua. Les empreses i organitzacions  que formen part del catàleg actualment són: AdasaAmphos 21Aigües de CatalunyaAonchipBGEOCepimaDinapsis (Agbar), EurecatFTReuseGPA SeabotsHACHHYDSInloc RoboticsLacroixHidroglobal (Matholding), NeuriteS::canSensotecSpin i Ulbios.

Et pots descarregar el catàleg fent click en el següent enllaç: CATÀLEG DE SOLUCIONS DIGITALS_v02112022

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.