Catalan Water Partnership | Participació en la Comunitat d’Aigua de la Convocatòria RIS3CAT
17489
post-template-default,single,single-post,postid-17489,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Participació en la Comunitat d’Aigua de la Convocatòria RIS3CAT

Participació en la Comunitat d’Aigua de la Convocatòria RIS3CAT

El CWP ha participat en la creació de la comunitat d’aigua per a la convocatòria RIS3CAT que gestiona ACCIO (http://accio.gencat.cat/cat/innovacio-tecnologica/comunitats-ris3cat/). Les Comunitats RIS3CAT consisteixen en agrupacions voluntàries d’empreses i d’agents del sistema d’R+D i Innovació català que impulsen plans d’actuacions d’R+D i Innovació durant tres anys. Segons els àmbits sectorials líders fixats a l’estratègia RIS3CAT, l’aigua està inclosa en l’àmbit sectorial de la Química, Energia i Recursos.

 

La Comunitat d’Aigua està liderada pel CTM EURECAT i compta amb la implicació de 20 socis del CWP en diverses iniciatives d’R+D i innovació que s’han presentat en aquesta primera convocatòria, i que representen en el seu conjunt un volum d’inversió proper als 12M€ en projectes que poden arribar a rebre un finançament de fins al 50%. En els tres eixos temàtics hi ha participat el mateix CTM EURECAT, junt amb l’ICRA, l’UPC i el CWP en la seva coordinació. Es tracta d’una convocatòria per concurrència competitiva entre els diversos sectors industrials catalans dels quals només se’n prioritzaran quatre en aquesta primera convocatòria. No obstant, al llarg dels propers anys està previst que es segueixen fent convocatòries successives, així que en funció del resultat d’aquesta convocatòria poden haver-hi noves oportunitats de participar.

No Comments

Post A Comment