Catalan Water Partnership | Participació del CWP i dels seus associats a la Fira iWater.
18355
post-template-default,single,single-post,postid-18355,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Participació del CWP i dels seus associats a la Fira iWater.

Participació del CWP i dels seus associats a la Fira iWater.

Del 15 al 17 de novembre se celebrarà a Barcelona el saló Iwater, un nou esdeveniment de referència internacional amb activitats i continguts d’alt valor estratègic, tecnològic i de negoci, d’interès pels diferents agents que intervenen al cicle integral de l’aigua.

Com a complement a una oferta expositiva que comptarà amb la presència de prop de 20 empreses que formen part del Catalan Water Partnership com Adantia, Amiantit Spain, Aqualia, Espa, Eurecat, Grup Aquacenter, Remosa, Sorigué, Suez, Waterologies o TELWESA així com Hidrotec, Leitat, Alsina, CIM Aigua, Hiroquimia, Elecwater, Aplicat, Carburos Metálicos i Amphos21 mitjançant un estand compartit amb el CWP, Iwater li ofereix una àmplia selecció d’activitats.

La més destacada, el Fòrum Iwater, és un espai de conferències i debats en el que participaran experts internacionals del nivell de Peter Gleick, president emèrit i científic en cap del Pacífic Institute, Daniel Rivera director de projectes de desenvolupament social de la CAF o Xavier Leflaive direcció de medi ambient de la OECD. L’objectiu d’aquest fòrum és abordar les claus que ja estan definides i que marcaran la futura gestió de l’aigua en àrees d’estrès hídric com els països mediterranis.

A més, Iwater inclourà un àrea industrial i tècnica i un altre d’innovació, denominades hubs, amb àgores de debat i zones de networking per analitzar i compartir projectes tècnics, aplicacions innovadores i nous models de negoci. Consulti els calls oberts, encara és a temps de participar-hi!

A nivell de visitants el saló comptarà amb la presència de hosted guest internacionals d’alt nivell com el president del DPOSS d’Argentina, el president de l’ANA de Brasil, el vicepresident de l’ABDIB de Brasil o el director de l’oficina nacional de l’aigua i l’electricitat de Marroc entre d’altres,  i la visita de directors de compra i operacions d’empreses de la importància de Elecnor, Danone, Metropolitan Spain o Starwood hotels & resorts.

Els visitants del saló podran participar al Brokerage Event de Smart City Expo World Congress, apuntar-se a les visites guiades organitzades a infraestructures de referència internacional o assistir a l’entrega dels Premis Iwater, que es realitzarà durant el segon dia del saló.

Finalment, el CWP disposarà d’una agenda d’activitats a l’estand que comptarà amb les visites d’agents internacionals i socis de projectes, alhora que participarà en els activitats prèviament descrites. Els esperem a l’estand conjunt del CWP els dies 15-17 de novembre.

Si vol disposar de més informació sobre el Saló o l’estand del CWP no dubti en contactar-nos!

No Comments

Post A Comment