Catalan Water Partnership | Participació del CWP en el projecte europeu per reduir les emissions CO2 a Mèxic
18594
post-template-default,single,single-post,postid-18594,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Participació del CWP en el projecte europeu per reduir les emissions CO2 a Mèxic

Participació del CWP en el projecte europeu per reduir les emissions CO2 a Mèxic

El Catalan Water Partnership (CWP) i el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) han participat en una trobada empresarial i Intercluster que ha tingut lloc els dies 25 al 28 d’octubre a Mèxic DF de la mà de l’European Cluster Collaboration Platform (ECCP). La trobada s’emmarca en el projecte Low Carbon Business Action Mexico (LCBAM), projecte finançat i organitzat per la Unió Europea en cooperació amb Mèxic. L’objectiu d’aquest projecte és reduir les emissions de CO2 a aquest país i traslladar solucions tecnològiques en l’àmbit de l’eficiència energètica, la gestió de l’aigua i de residus al país a partir de la transferència de coneixement de pimes europees amb acords bilaterals amb empreses mexicanes.

img_4408

Entre les reunions realitzades durant l’última setmana d’octubre a Mèxic, destaquen les realitzades amb l’Ambaixada de la UE a Mèxic; amb ProMéxico i amb ANIERM (Asociación Nacional de Importaciones y Exportaciones de la República Mexicana), així com amb diversos associacions representatives del sector de l’energia i de l’aigua. La delegació de clústers ha integrat, a més dels 2 clústers catalans altres 15 clústers europeus, i les empreses catalanes associades al CWP Amphos21 i Protecmed, juntament amb una quarantena de pimes de tota la UE.

D’aquestes reunions, han sorgit diverses propostes de col·laboració entre els dos clústers, així com diverses sol·licituds de Cooperation Partnership Agreements (CPAs) per a la introducció de solucions tecnològiques d’empreses.

img_4414

 

img_4421

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Post A Comment