Catalan Water Partnership | MISSIÓ COMERCIAL A EXPOAGUA PERÚ
19618
post-template-default,single,single-post,postid-19618,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

MISSIÓ COMERCIAL A EXPOAGUA PERÚ

MISSIÓ COMERCIAL A EXPOAGUA PERÚ

El Catalan Water Partnership i Solartys amb el suport d’ACCIO han impulsat una missió a Perú per a explorar les oportunitats en el sector de l’aigua.

Un total de nou empreses catalanes han participat en la missió permetent la realització de reunions amb les principals administracions públiques responsables d’aigua del país (ANA, SUNASS o SEDAPAL), associacions d’aigua de les empreses prestadores de serveis (ANEPSSA) i algunes de les grans companyies internacionals que ja operen a Perú en aquests moments. Aquesta missió es va fer en el marc de la edició d’Expoagua Perú 2017 a Lima. El CWP i el Centre de Competències d’aigua del Perú, responsable de coordinar la fira, exploren com incrementar la participació de les empreses del CWP en la propera edició d’Expoagua. Cal considerar que el govern de Perú ha considerat l’aigua com la principal inversió a realitzar en els propers anys, amb una previsió de 12.000M$ en el període 2017-2021 per tal de poder assegurar l’abastament i el tractament d’aigües residuals en el 100% de les zones urbanes i en gran part de les rurals. Així mateix, fenòmens com el del “Niño Costero” obren grans oportunitats a la reconstrucció i modernització d’infraestructures.

No Comments

Post A Comment