Catalan Water Partnership | Missió a Weftec i visita al Water Council de Milwaukee
22270
post-template-default,single,single-post,postid-22270,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Missió a Weftec i visita al Water Council de Milwaukee

Missió a Weftec i visita al Water Council de Milwaukee

El passat 23-25 de setembre 11 entitats associades al CWP van participar a la Fira WEFTEC a Chicago. Entre els socis, 6 empreses (SIGMA, CREATECH360, BLUEPHAGE, STP ACUSTER, CRALEY i UNEX) tenien un estand compartit, ITC participava amb un estand individual i 4 associats més (KEIKEN, ICRAUdG, DAM, i EURECAT) van participar com a visitants. WEFTEC és la fira més gran als EUA en aigua amb més de 20.000 visitants i 1.100 expositors, essent el punt de trobada del sector. Aquesta és la segona participación agrupada en aquest esdeveniment i al 2020 hi ha previst la participació de nou del CWP.

El CWP va participar en el Global Center Program de WEFTEC, on Xavier Amores com a ponent sobre “World-Class Water Cluster” conjuntament amb la Water Alliance d’Holanda, responsables de WEF, de la Cleveland Water Alliance, la Korea Water Partnership i del PUB de Singapur, i també amb el secretari del CWP, el sr. Miquel Rovira  en la trobada organitzada pel Water Council de Milwaukee: “Leveraging European Partnerships to drive market opportunities”. Aquestes trobades van permetre posicionar al cluster de l’aigua de Catalunya com a casos d’èxit en la creació de clústers de l’aigua al món i el seu paper per dinamitzar la innovació, la internacionalització i el suport al sector.

Entre el 25 i el 27 de setembre la delegació catalana va poder visitar el WATER COUNCIL de Milwaukee amb el suport d’ACCIO, per conèixer un dels ecosistemes més importants del sector de l’aigua al món, que aglutina més de 230 empreses, universitats i centres de recerca, 23.000 treballadors i 15,7 bilions de $ de facturació. El Water Council té projectes pioners en l’àmbit de l’emprenedoria gestionant dues acceleradores en el sector de l’aigua, la cooperació en R+D i l’impuls d’activitats globals en l’àmbit de l’aigua, amb una inversió acumulada de 437M$ invertits entre 2010-2018. La visita va incloure trobades i taules de treball amb enginyeries, utilities, universitats, etc, així com visites tècniques representatives de les activitats del Water Council. Dos associats del CWP, Sigma i Condorchem són a dia d’avui Members overseas gràcies al CWP, fet que els hi permet comptar amb les avantatges de ser soci al clúster americà i tots els serveis de soft landing i suport en el seu procés d’implantació al mercat americà.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.