Catalan Water Partnership | 24 -27 Octubre- Missió a Mèxic – LOW CARBON BUSINESS ACTION
18369
post-template-default,single,single-post,postid-18369,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

24 -27 Octubre- Missió a Mèxic – LOW CARBON BUSINESS ACTION

24 -27 Octubre- Missió a Mèxic – LOW CARBON BUSINESS ACTION

El CWP participarà, junt amb tres socis del CWP (Protecmed, Sisltech i Amphos21 ) durant el mes d’octubre a l’EU-MEXICO CLUSTER & BUSINESS COOPERATION SEMINAR AND MATCHMAKING EVENT. L’acte es trobava inclòs en el marc del programa Green Expo 2016 i inclourà els tòpics: Renewable Energy, Energy Efficiency, Waste Management, and Wastewater.  La participació del CWP està finançada per la European Cluster Collaboration Platform.

Esperem que aquesta activitat sigui una oportunitat pels socis del CWP per fer networking en aquest país i enfortir la seva internacionalització al continent americà.

Així mateix, abans de finals d’any, el CWP organitzarà una  sessió sobre oportunitats en el sector de l’aigua al mercat Mexicà i les oportunitats relacionades amb el projecte de LOW CARBON entre la UE i Mèxic per impulsar les relacions en els sectors d’energia, aigua i residus.

No Comments

Post A Comment