Catalan Water Partnership | Mares y Océanos (II): Estrategias para mejorar la calidad de las aguas litorales en entorno urbano.
23970
post-template-default,single,single-post,postid-23970,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Mares y Océanos (II): Estrategias para mejorar la calidad de las aguas litorales en entorno urbano.

Mares y Océanos (II): Estrategias para mejorar la calidad de las aguas litorales en entorno urbano.

Col·laboració amb Barcelona Cicle de l’Aigua (BCASA) de l’Ajuntament de Barcelona

Ponents:

  • Xavier Amores.

Ponència: H2020 GALATEA: Puertos más sostenibles e inteligentes

  • Montserrat Batlle. ADASA

Ponència: LIFE iBATHWATER: Mejora de calidad en aguas de baño

  • Llúis Corominas. Investigador sènior, ICRA.

Projecte: H2020 SCOREWATER: Reducción contaminación del ciclo del agua en origen

  • Noemí Fuster. Coordinadora Centre de Platja

Ponència: Estrategias de concienciación y recogida de residuos

L’acte va comptar amb un total de 53 inscrits.

Enllaç del webinar. 

CONTINGUT: En el marc del Dia Mundial dels Oceans, des del CWP en col·laboració amb Barcelona Cicle de l’Aigua (de l’Ajuntament de Barcelona) va organitzar una sèrie de webinars els dies 8 i 9 de juny. El dia 9 de juny es va dedicar a estratègies per a millorar la qualitat de les aigües litorals en entorns urbans i es van presentar diversos projectes europeus. Primerament, el Xavier Amores, Cluster Manager del CWP, va presentar el projecte Galatea sobre ports més sostenibles i intel·ligents. Seguidament, la Montserrat Batlle, Senior Innovation Specialist d’ADASA, va introduir el projecte Life+ IBATHWATER que busca millorar la qualitat d’aigües de bany. Després, l’investigador Lluis Corominas de l’ICRA va presentar el projecte H2020 SCOREWATER per reduir la contaminació del cicle de l’aigua en origen. I finalment, la Noemí Fuster, coordinadora del Centre de Platja de Barcelona, va explicar les estratègies de conscienciació i recollida de residus a les platges de Barcelona.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.