Catalan Water Partnership | Jornada sobre innovació i ús sostenible de l’aigua en el sector agroalimentari
18162
post-template-default,single,single-post,postid-18162,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Jornada sobre innovació i ús sostenible de l’aigua en el sector agroalimentari

Jornada sobre innovació i ús sostenible de l’aigua en el sector agroalimentari

El proper dia 14 de juliol a les 10:30 es celebrarà a ACCIO  (Passeig de Gràcia, 129, Barcelona) la Jornada sobre innovació i ús sostenible de l’aigua en el sector agroalimentari.

La jornada s’organitza des del CWP en col·laboració amb els clústers alimentaris de Catalunya (INNOVI, INNOVACC, AINS, Gourmet i FoodService) i  té com a objectiu principal explicar mitjançant casos d’èxit en empreses del sector agroalimentari aquelles noves tecnologies, tendències i bones pràctiques que estan aplicant empreses líders del sector agroalimentari per optimitzar la gestió del cicle de l’aigua. Des del regadiu, a l’abastament i garantia de qualitat de l’aigua d’entrada, a l’estalvi i l’eficiència en el procés, a la reducció del consum energètic relacionat amb la gestió de l’aigua, la depuració o la responsabilitat social i les noves eines com la petjada hídrica, tot d’exemples que podrien ser extrapolables a altres instal·lacions ajudant a millorar la gestió de l’aigua en el sector agroalimentari.

Consulti el programa: Programa_ Jornada_sector_Agroalimentari

La jornada comptarà amb la participació de la Conselleria d’Agricultura, així com de responsables d’empreses agroalimentàries i d’experts en el sector de l’aigua.

 

Inscripcions en aquest enllaç.

 

Més informació: comunicacio@cwp.cat

No Comments

Post A Comment