Catalan Water Partnership | Jornada MINETUR
18038
post-template-default,single,single-post,postid-18038,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Jornada MINETUR

Jornada MINETUR

El CWP va organitzar una SESSIÓ SOBRE AJUTS D’R+D i INNOVACIÓ sobre LA CONVOCATÒRIA per a socis del Clúster: AEI MINETUR 2016 amb la finalitat de presentar les característiques de la convocatòria d’aquest any, així com per poder començar a preparar possibles propostes de projectes i estudis.

Està previst que la convocatòria s’obri al mes de juny i té alguns canvis importants que fan preveure una major dotació pressupostària en els projectes d’R+D i innovació entre socis del CWP. Com una de les novetats d’aquest any, la convocatòria fa èmfasi en la industria 4.0 i per aquest motiu, la sessió va comptar amb la participació de la Sra. Gemma Batlle, directora estratègica Clúster Digital, per tal de poder explicar en què consisteix el concepte d’indústria 4.0.

Actualment, el CWP està treballant en la justificació dels quatre projectes aprovats en la darrera convocatòria i ha preparat un formulari on els socis del CWP poden proposar les seves idees de projectes i estudis per poder començar a desenvolupar-les el més aviat possible.

No Comments

Post A Comment