Catalan Water Partnership | Jornada de canvi estratègic en clústers al IESE – 29 Nov
18553
post-template-default,single,single-post,postid-18553,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Jornada de canvi estratègic en clústers al IESE – 29 Nov

Jornada de canvi estratègic en clústers al IESE – 29 Nov

El proper dia 29 de novembre se celebrarà la Jornada de canvi estratègic a IESE, que organitza ACCIÓ amb la col·laboració de l’IESE Business School.

Aquesta jornada s’emmarca dins de la política de clústers de la Generalitat de Catalunya i té com objectiu difondre 3 casos d’empreses, de diferents sectors, que s’han transformat per seguir sent competitives en un marc global tant canviant com l’actual. Aquest any una de les empreses escollides és del CWP, Fluidra.

Aquests casos són una excel·lent eina de treball ja que permetran adquirir un coneixement generalitzat dels problemes i, sobretot, les oportunitats a les quals s’enfronten les empreses i facilitaran el desenvolupament d’habilitats per a la seva solució d’una forma sistemàtica.

La presentació pública dels 3 casos d’empreses de clústers són, enguany: Bella Aurora (Beauty), Fluidra (Aigua i Esport) i Kibuc (Hàbitat). No només és un reconeixement a aquestes tres companyies sinó un acte on es posa de manifest la importància de canvi estratègic en l’entorn clúster.

L’any passat hi havia més de 300 persones inscrites i és un acte molt recomanable per conèixer casos d’èxit.

Us deixem el link d’inscripció a la jornada per si és del vostre interès.

iese

No Comments

Post A Comment