Catalan Water Partnership | Jornada ajuts europeus: Convocatòria WaterWorks 2015 ERA-NET Cofund.
17869
post-template-default,single,single-post,postid-17869,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Jornada ajuts europeus: Convocatòria WaterWorks 2015 ERA-NET Cofund.

Jornada ajuts europeus: Convocatòria WaterWorks 2015 ERA-NET Cofund.

La promoció de projectes d’R+D en el sector de l’aigua és una de les activitats principals del CWP. En aquest sentit, el passat dia 25 de febrer va organitzar-se una Jornada sobre convocatòries europees a càrrec de representats d’ACCIO i del CDTI. Concretament, la Sra. Sandra Colom d’ACCIO va realitzar una primera presentació sobre el ventall de convocatòries europees vigents on l’aigua podria tenir-hi cabuda i seguidament, la Sra. Maria José Tomás Sanchez, responsable  d’Agua, química, materias primas e Innovación, Dirección de Promoción y Cooperación del CDTI, va presentar en detall la convocatòria actualment oberta WaterWorks 2015 ERA-NET Cofund.

La sessió, que va obrir-se a tot el sector de l’aigua, va comptar amb més de trenta assistents, on gairebé una vintena eren socis del CWP, i va ser presentada pel Sr. Xavier Amores, clúster manager del CWP, qui va introduir breument les principals línies de treball del CWP. Aquesta convocatòria d’ajut per a projectes d’R+D té una part en forma de subvenció i es basa en consorcis amb representants de diversos països. La convocatòria finalitza el dia 19 d’Abril a les 17:00h. Si voleu conèixer més detalls d’aquesta línia d’ajut poseu-vos en contacte amb el CWP.

No Comments

Post A Comment