Catalan Water Partnership | Jordi Cros, President del CWP, participa al World Water Cluster Leaders Forum 2020
24301
post-template-default,single,single-post,postid-24301,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Jordi Cros, President del CWP, participa al World Water Cluster Leaders Forum 2020

Jordi Cros, President del CWP, participa al World Water Cluster Leaders Forum 2020

El darrer 22 de setembre Jordi Cros, President del Catalan Water Partnership va participar al World Water Cluster Leaders Forum 2020 organitzat pel Korean Water Partnership via online. Jordi Cros va intervenir com a ponent en el Panell de discussió en el qual el motor principal era el ‘Com construir un clúster d’aigua amb èxit i sostenible’. El moderador Sungpyo Kim, Professor de la Korea University, va donar a pas al president que va exposar una introducció del sector de l’aigua català, espanyol i europeu, una breu explicació del clúster i finalment el que  considerem els factors clau de l’èxit del clúster.

En el panel de discussió també van participar ponents d’arreu del món aportant les seves perspectives i experiències com a clúster. Entre ells Hein Molenkamp, Managing Director, Water Alliance de Netherlands, Richard Seline, Executive Director de AccelerateH2O dels EUA, Seunghwa Lee, Director de la Daegu Metropolitan City de Korea, Gwang-Hyu Go, Director-General del Korea Water Cluster (KWC) i  Injong Choi, CEO de MIDNI Co., Representant de KWCC.

Vídeo del Panell de discussió.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.