Catalan Water Partnership | wellianceHOSPITALITY
24276
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24276,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

wellianceHOSPITALITY

Category
Projectes de Desenvolupament de Negoci
About This Project

wellianceHOSPITALITY és una plataforma d’internacionalització per a PIMES de la cadena de valor de l’contract-hospitality, mitjançant la qual el CWP i 4 altres clústers europeus ajudaran als seus membres a entrar en els mercats de Sud-àfrica, Mèxic i EE. UU..

Aquest és un projecte liderat per CENFIM, finançat per la Comissió Europea en el marc de el programa COSME Go International, en el qual participen socis de França, Alemanya, Bèlgica i Espanya, dels sectors de la il·luminació, eficiència energètica, arquitectura i construcció, gestió de l’aigua i interiorisme, respectivament. En aquest projecte es realitzaran activitats d’internacionalització de les que seran directament beneficiàries les empreses de l’clúster.

WellianceHOSPITALITY és la segona fase de el projecte SENTINEL (executat entre gener de 2018 i juny de 2019), també liderat per CENFIM i mitjançant es van identificar 13 mercats amb oportunitats per a les empreses que operen a contract-hospitality i es van estudiar en profunditat els 3 mercats escollits per a aquesta segona fase i amb el qual el clúster ha guanyat intel·ligència de mercat en benefici dels associats.

Participants: CAP Construction, CWP, CENFIM, Cluster Lumière i Umwelt Cluster Bayern

Convocatòria: Cluster Go International

Notícies relacionades:

Comença el projecte wellianceHOSPITALITY en el qual el CWP hi participa