Catalan Water Partnership | TYPSA
18075
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18075,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

TYPSA

Category
Consultories i consultors d'enginyeria
About This Project

TYPSA és una consultoria en el camp de l’enginyeria civil, arquitectura, indústria, energia i medi ambient. Des de la seva fundació el 1966 ha participat en el desenvolupament de tot tipus d’infraestructures i equipaments a Espanya i a tot el món contribuint a millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Una de les seves àrees d’activitat dins de l’enginyeria civil són les obres hidràuliques i la gestió de l’aigua. La gamma de serveis abasta la realització d’estudis (planificació, gestió de recursos, estudis de factibilitat), Projectes, Supervisió d’Obres i Manteniment i Operació d’infraestructures hidràuliques. El camp d’infraestructures es refereix a preses, centrals hidroelèctriques (Energia Hidroelèctrica), sistemes d’abastament, canalitzacions, canals i tota mena d’infraestructures hidràuliques no urbanes. La xarxa d’especialistes en matèria d’aigua s’estén per tot el món i atén tot tipus de clients relacionats amb el món de l’aigua: els organismes públics espanyols MAGRAMA, Societats d’Aigües, CCAA i Ajuntaments, així com als clients públics i privats , concessionaris, contractistes i companyies elèctriques a Europa, Orient Mitjà, Amèrica i Àfrica.

A més, TYPSA desenvolupa projectes de R + D + I en els seus principals camps d’especialitat. Es pot dir, com a dada significativa, que en l’actualitat té 34 projectes de R + D + I en marxa, diversos d’ells en cooperació amb universitats, centres de recerca o altres organismes públics.

https://www.typsa.com/