Catalan Water Partnership | Projecte SIMBAICAT
22668
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22668,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Projecte SIMBAICAT

Category
Projectes, Projectes d'R+D i innovació
About This Project

El projecte SIMBAICAT tractarà de promoure la simbiosi industrial entre els socis del CWP, ja que la col·laboració entre les empreses del clúster que inclouen una gran quantitat d’activitats productives i amb altres sectors industrials pot esdevenir en beneficis ambientals, econòmics i socials per a les entitats implicades.

La simbiosi vol reproduir un ecosistema natural, on les sortides d’una part del sistemes poden representar entrades per a altres parts d’aquest. SIMBAICAT vol traslladar aquest concepte al sistema industrial de l’aigua, determinant que els residus, fluxos energètics o d’aigua d’una empresa, poden ser matèries primeres per a altres empreses properes, de manera que l’excedent d’una unitat del sistema pot ser utilitzat per una altra.

És un projecte d’Economia circular finançat per l’Agència de Residus de Catalunya, i en el qual també hi participen EURECAT i LAVOLA.