Catalan Water Partnership | Projecte d’internacionalització creuada entre socis del CWP: Amphos21, Alsina, Protecmed i Sisltech.
19014
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19014,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Projecte d’internacionalització creuada entre socis del CWP: Amphos21, Alsina, Protecmed i Sisltech.

Category
Projectes de Desenvolupament de Negoci
About This Project

El projecte d’internacionalització creuada que ha rebut el suport d’ACCIO ha finalitzat recentment. Aquest projecte tenia com a objectiu buscar oportunitats creuades en el treball d’internacionalització que han fet quatre empreses del clúster no competidores entre elles en diversos mercats d’interès i perfil de clients a diversos estats dels EUA i a Panamà.

L’objectiu del projecte era no només ajudar en l’estudi de les oportunitats d’internacionalització de cada empresa individualment, sinó que també permetés buscar oportunitats creuades en els altres associats participants, multiplicant d’aquesta manera les possibilitats de trobar opcions comercials als quatre participants. El projecte ha estat una molt bona experiència per compartir bones pràctiques, oportunitats en mercats d’interès i eines de cooperació entre els socis. Així mateix el projecte ha permès facilitar la implantació de noves seus a dues de les empreses participants, concretament a Panamà i als EUA.

interCreuadaFoto