Catalan Water Partnership | INKO21
25454
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-25454,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

INKO21

Category
Construcció, Explotació i serveis relacionats amb la gestió de l'aigua
About This Project

A INKO21 vam detectar la necessitat que tenen moltes empreses de simplificar el procés de compra dels seus components de fabricació. Aconseguir el millor preu amb una alta qualitat significa moltes hores de selecció i comparació de proveïdors.

Treballem amb fabricants i enginyeries per facilitar-los l’accés a productes tècnics de qualitat a un preu just oferint un servei totalment personalitzat. Ens convertim en el seu ÚNIC INTERLOCUTOR o one-stop shop i escollim el col·laborador millor qualificat per a cada projecte en particular, fem seguiment del procés de fabricació i ens encarreguem de la logística.

Oferim una àmplia varietat de productes per als més exigents sectors industrials: peces de mecanitzat tradicional i en 3D, caldereria, muntatges, equips elèctrics, equips hidràulics, equips clau en mà i molt més.

www.inko21.com