Catalan Water Partnership | HYDS
18983
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18983,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

HYDS

Category
Instrumentació avançada, solucions TIC, intel·ligència artificial, IOT i software aplicat al sector de l’aigua
About This Project

HYDS (Hydrometeorological Innovative Solutions S.L.), fundada el 2006 és una spin-off iniciativa del Centre de Recerca Aplicada en Hidrometeorologia de Universitat Politècnica de Catalunya (UPC-CRAHI).

HYDS és una empresa especialitzada en la investigació, disseny, desenvolupament i explotació de productes hidrometeorològics, essent experta en serveis en temps real d’alt valor afegit (sistemes d’informació i alerta, sistemes d’ajuda a la decisió, etc.).

El catàleg de serveis de HYDS inclou solucions a mida per a diferents usuaris: serveis meteorològics, agències de l’aigua, gestors de drenatge urbà, etc. Així com una família de serveis per a activitats afectades per les condicions hidrometeorològiques (explotacions agràries, sistemes d’alerta primerenca front a inundacions per a municipis, manteniment de carreteres, clubs de golf, generació hidroelèctrica, etc.).

http://www.hyds.es