Catalan Water Partnership | Grups Operatius DAAM
19011
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19011,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Grups Operatius DAAM

Category
Projectes d'R+D i innovació
About This Project

El CWP ha presentat una proposta de projecte per tal de millorar la gestió de l’aigua residual d’un sector alimentari clau a Catalunya. Amb aquest estudi es pretén realitzar una diagnosi, alhora que generar un grup de treball que permeti avançar coneixement i treballar sobre una problemàtica real que afecta al correcte desenvolupament d’un sector.

 

Grups Operatius DAAM

Category
R+D and innovation
About This Project

The CWP has submitted a project proposal to improve the management of wastewater a key food sector in Catalonia. This study aims to make a diagnosis, and to create a working group that allows advanced knowledge and work on real problems affecting the proper development of the sector.

 

Grups Operatius DAAM

Category
Proyectos de I+D e innovación
About This Project

El CWP ha presentado una propuesta de proyecto para mejorar la gestión del agua residual de un sector alimentario clave en Cataluña. Con este estudio se pretende realizar un diagnóstico, al tiempo que generar un grupo de trabajo que permita avanzar conocimiento y trabajar sobre una problemática real que afecta el correcto desarrollo de un sector.