Catalan Water Partnership | DISIBEINT
23167
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23167,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

DISIBEINT

Category
Instrumentació avançada, solucions TIC, intel·ligència artificial, IOT i software aplicat al sector de l’aigua
About This Project

A Disibeint Electronic desenvolupem i fabriquem productes per a l’automatització industrial. Oferim les millors solucions de mesura i control de magnituds elèctriques bàsiques com tensió, intensitat i fase, i del nivell en líquids i sòlids. Fabriquem relés electrònics destinats al control de nivell de líquids i de sòlids, relés de vigilància i de protecció, temporitzadors analògics i digitals. I sensors per al control de tota mena de líquids i sòlids com ara elèctrodes, flotadors, capacitius, ultrasons, interruptors i transductors magnètics de nivell. La gran majoria incorporen comunicació i disposem d’una família de productes basats en tecnologia IoT.

Fabriquem productes estàndard i altres fets a mida de les necessitats dels nostres clients, aportant com a valor diferencial la nostra experiència, agilitat i proximitat.

www.disibeint.com