Catalan Water Partnership | CRALEY Group
21070
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21070,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

CRALEY Group

Category
Fabricants de béns d'equips i solucions relacionades amb l'ús sostenible de l'aigua
About This Project

CRALEY Group, i les seves solucions, fan que les xarxes d’aigua intel·ligents siguin una realitat. El seu  missatge és ‘Innovation in SMART Infrastructure’ i els seus productes estan dissenyats per oferir un avanç significatiu respecte les tècniques actuals. Solucions millors, més ràpides i més barates.

Les seves  solucions són capaces de proporcionar xarxes de fibra òptica fent ús de la infraestructura existent com a canalització exterior, que ja enllacen tots els actius en què es requereixen comunicacions fiables d’alta velocitat. Proporcionem els productes que creen una plataforma per oferir comunicacions ultrarràpides amb cable, detecció de fuites i monitoreig d’actius dins d’una xarxa d’aigua; independentment de la ubicació, i la seva naturalesa.

A més a més, ofereixen  solucions per monitoreig i control de les xarxes i actius. Fent una detecció a temps real de tots els events que succeeixen sobre la xarxa: fuites, intrusisme, fraus, etc.

Les seves solucions patentades són: Atlantis Hydrotec® – for in-pipe comms in potable water pipes, iSM – For In-pipe Condition Monitoring and Asset Protection & BreezeLiner – Pipe rehabilitation and comms.

Més informació: https://www.craley.com/