Catalan Water Partnership | Centre Tecnològic BETA (UVic-UCC)
19678
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19678,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Centre Tecnològic BETA (UVic-UCC)

Category
Universitats i centres de recerca
About This Project

El CT BETA forma part de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). La seva missió és el desenvolupament tecnològic i la millora de la competitivitat de les societats rurals.

Línies de treball:

TECNOLOGIES AMBIENTALS I BIOECONOMIA CIRCULAR: Inclou tecnologies com la digestió anaeròbia, compostatge, tecnologies de membranes, etc. També inclou processos innovadors com la crioconcentració, el bioassecat o la fermentació en estat sòlid.

ECOLOGIA APLICADA I CANVI GLOBAL: promou l’estudi dels ecosistemes, avaluant la seva resposta i resiliència a diferents impactes.

GESTIÓ DEL SÒL I NUTRIENTS: aborda la gestió adequada dels sòls i la fertilització, fomentant l’economia circular rural.

COMPTABILITAT I OPTIMITZACIÓ DE SOSTENIBILITAT: quantifica la dimensió ambiental, econòmica i social de la sostenibilitat, desenvolupant eines i metodologies.

www.betatechcenter.com