Catalan Water Partnership | CENTRE TECNOLÒGIC BETA. UNIVERSITAT DE VIC
19678
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19678,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

CENTRE TECNOLÒGIC BETA. UNIVERSITAT DE VIC

Category
Universitats i centres de recerca
About This Project

El Centre Tecnològic BETA (Universitat de Vic –Universitat Central de Catalunya) té com a objectiu contribuir a la millora de la competitivitat i al desenvolupament tecnològic de les empreses mitjançant l’execució de projectes d’R+D+i de caire autonòmic, estatal o europeu, i una transferència de tecnologia innovadora i competitiva, amb criteris de sostenibilitat ambiental. L’equip de treball el conforma un equip multidisciplinari de més de 20 investigadors (Doctors, estudiants de Doctorat i tècnics de laboratori) tots experts en l’àmbit de l’enginyeria ambiental, la química, la biologia, la biotecnologia, l’ecologia, l’enginyeria alimentària i les energies renovables.

A continuació es fa una breu descripció de les principals línies d’investigació del centre:

  • TECNOLOGIA AMBIENTAL: Desenvolupament de tecnologies sostenibles i eficients per tractar, valoritzar i gestionar residus orgànics, aigües residuals, gasos i olors d’activitats ramaderes i industrials. Avaluació d’impactes ambientals.
  • ECOLOGIA AQUÀTICA I TERRESTRE: Desenvolupament de tècniques, eines i protocols per l’avaluació de l’estat ecològic i generar la informació necessària per prendre decisions per millorar l’estat ecològic. Inclusió de la determinació d’impactes ecològics en les avaluacions d’impacte ambiental.
  • INDÚSTRIA ALIMENTARIA: Increment de la sostenibilitat, aplicació d’estratègies d’economia circular i optimització del procés productiu. Avaluació de les propietats fisicoquímiques i sensorials dels aliments.
  • ENERGIES RENOVABLES: Aplicació de processos biològics avançats per a la producció d’energia a partir de residus orgànics, i en la producció d’energia a partir de biomassa mitjançant tècniques de conversió bioquímiques i termoquímiques.

 

www.betatechcenter.com