Catalan Water Partnership | Aigües de Vic
22026
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22026,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Aigües de Vic

Category
Construcció, Explotació i serveis relacionats amb la gestió de l'aigua
About This Project

Aigües de Vic SA (AVSA) és la companyia que gestiona el subministrament i l’abastament d’aigua potable a Vic i altres municipis de la comarca d’Osona (Gurb, Muntanyola i Santa Cecília de Voltregà) segons la modalitat de concessió i mitjançant l’empresa participada del grup, Abastaments Tractaments i Control d’Aigües SL (ATCA). De la mateixa manera, AVSA participa en empreses que gestionen la depuració d’aigües residuals i l’abastament en alta a la comarca.

Formada per un equip humà amb una llarga trajectòria, AVSA i ATCA treballen amb l’objectiu de contribuir en tot el cicle urbà de l’aigua, aportant solucions personalitzades i innovadores. Una gestió basada en l’excel·lència on es prioritzen la màxima qualitat del subministrament de l’aigua, la reducció de l’impacte mediambiental i l’atenció ràpida i efectiva a l’usuari.

aiguesvic.com