Catalan Water Partnership | ADASA
15836
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15836,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

ADASA

Category
Instrumentació avançada, solucions TIC, intel·ligència artificial, IOT i software aplicat al sector de l’aigua
About This Project

Enginyeria especialitzada en solucions tecnològiques aplicades al cicle de l’aigua, medi ambient i meteorologia.

Constituïda en 1988, Adasa és reconeguda pels seus productes i tecnologia, basats en més de 15 anys d’aposta a la R+D+i. El model de servei d’ Adasa es fonamenta en la combinació d’un total coneixement de l’aigua i medi ambient i una extensa especialització tecnològica, traduint-se en el desenvolupament de solucions d’alt valor afegit que garanteixen una millora en la presa de decisions, incrementant l’eficiència i reduint els riscos i despeses en l’operació.

El seu portafoli inclou solucions aplicades en la gestió dels recursos hídrics (monitoreig i control de la qualitat de les aigües i hidrologia), solucions tecnològiques per a plantes de tractament d’aigües i el sector del reg i agricultura. Tanmateix, Adasa promou sistemes de monitoreig de qualitat de l’aire i solucions aplicades a la meteorologia.

http://www.adasasistemas.com