Catalan Water Partnership | INFORME COREA DEL SUD 2016: OPORTUNITATS SECTOR AIGUA
18315
post-template-default,single,single-post,postid-18315,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

INFORME COREA DEL SUD 2016: OPORTUNITATS SECTOR AIGUA

INFORME COREA DEL SUD 2016: OPORTUNITATS SECTOR AIGUA

El Clúster Manager del CWP, Sr. Xavier Amores, va participar en la missió d’ACCIO organitzada per Clústers al 2016 a Corea del Sud el maig de 2016. Aquesta missió va permetre fer reunions a alt nivell amb responsables de la principal companyia de gestió de l’aigua del país (K WATER), representants de les associacions d’aigua més importants (KWWA), el clúster de l’aigua (KWP), entitats de difusió sobre estalvi i eficiència d’aigua entre ciutadans i industria (KWF), la fira d’aigua que s’organitza a DAEGU cada any i el parc tecnològic de l’aigua que s’ha creat (que té per nom Korea Water Cluster).

korea2

 

Gràcies a això, el CWP ha realitzat un document que recull la informació relacionada amb les oportunitats de mercat a Corea del Sud. En aquest sentit el document conté enllaços a les webs principals, presentacions que es van realitzar per presentar la majoria d’entitats i disposar d’algunes de les dades del país en relació a l’aigua, així com informació econòmica general del país realitzada per ACCIO.

korea_ret

 

El document es va enviar a tots els socis, no obstant això, en cas que vulguis disposar d’accés a aquest document, si us plau, comuniqui’ns-ho a comunicacio@cwp.cat.

 

No Comments

Post A Comment