Catalan Water Partnership | Grup de Treball de reutilització amb l’ACA i presentació del Projecte SUGGEREIX
24257
post-template-default,single,single-post,postid-24257,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Grup de Treball de reutilització amb l’ACA i presentació del Projecte SUGGEREIX

Grup de Treball de reutilització amb l’ACA i presentació del Projecte SUGGEREIX

El passat dia 18 de setembre es va realitzar el primer del que serà una sèrie trobades del grup de treball en Reutilització d’aigua. L’objectiu d’aquestes trobades serà intercanviar informació, novetats i tecnologies (a nivell català i internacional), promoure nous projectes innovadors, facilitar la col·laboració entre diferents sectors afins a la reutilització i promoure el contacte entre els socis del CWP per impulsar iniciatives de reutilització.

Aquest grup de treball es va realitzar de manera virtual i va comptar amb la participació de més de 40 socis del CWP. A la sessió hi van participar representants de l’ACA, les entitats participants del projecte SUGGEREIX i 19 empreses associades al CWP. Durant l’acte, ACO, Bluengin, Dupont, ABM, Amphos21 i Remosa van presentar els seus casos d’èxit en matèria de reutilització d’aigua. Així mateix, l’ACA també va presentar l’estat de l’art i les estratègies de futur per a la reutilització d’aigua a Catalunya i finalment, Eurecat i ICRA van presentar el projecte SUGGEREIX i les eines que es desenvolupen durant la seva execució. Així mateix, es van identificar les preferències dels assistents per a la preparació dels següents grups de treball de reutilització que hi ha planificats als pròxims mesos.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.