Catalan Water Partnership | Gran participació del CWP i dels seus associats a la Fira IWATER a Barcelona
18500
post-template-default,single,single-post,postid-18500,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Gran participació del CWP i dels seus associats a la Fira IWATER a Barcelona

Gran participació del CWP i dels seus associats a la Fira IWATER a Barcelona

Els passats dies 15, 16 i 17 de novembre es va celebrar a Barcelona la primera edició del saló iWATER que va comptar amb més de 4.500 visitants i 127 expositors.

El CWP i els seus associats van tenir una destacada participació, tant com a expositors, com a ponents i participants en les activitats organitzades pel CWP i iWATER.

Concretament, el CWP va comptar amb un estand conjunt de 64 m2 amb la participació de nou entitats del CWP: ALSINA, AMPHOS21, APLICAT, CARBUROS METÁLICOS, CIM AIGUA, ELECWATER, LEITAT, HIDROQUIMIA, HIDROTEC.

L’estand va rebre la visita de personalitats com el molt honorable president de la Generalitat de Catalunya, Sr. Carles Puigdemont, l’honorable conseller de Territori i Sostenibilitat, Sr. Josep Rull, l’honorable conseller d’empresa i coneixement, Sr. Jordi Baiget i el Director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Jordi Agustí, i la il·lustra alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín. 

Així mateix, l’estand va comptar amb la visita de representants internacionals, que van rebre a socis del CWP en format de reunions de 15 minuts.  Les entitats participants en les reunions amb els associats del CWP van ser: WIN (Suècia), Water for Urban Areas (Dinamarca), Pole Eau (França), The Water Council Milwaukee (USA) i una delegació d’autoritats argentines. Així mateix, s’ha signat un acord de cooperació amb ACODAL (Colòmbia) en el marc del Congrés Internacional que se celebrarà el proper juny de 2017. 

D’altra banda, un gran nombre de socis del CWP van realitzar presentacions en les sessions del INNO HUB i TECH HUB, així com en les sessions paral·leles a l’esdeveniment, com per exemple la sessió del projecte R3Water i les demostracions tecnològiques d’HIDROTEC. En el marc d’aquestes activitats, l’iWATER va celebrar la primera edició de premis del saló, essent un projecte de l’ICRA, Watintech, el guanyador del premi Project iWATER2016, i el projecte Demoware com a finalista.

El CWP també va participar en les reunions B2B organitzades per iWATER i va realitzar ponències en sessions de l’INNO HUB i d’Smart City.

Paral·lelament, iWATER va comptar amb les entitats WATEROLOGIES, BGEO, TELWESA, AMIANTIT, MATHOLDING, ADANTIA, AQUALIA, CATALANA DE PERFORACIONS, SUEZ, EURECAT, ESPA, REMOSA, SORIGUÉ com a expositores de la fira, els quals van participar en activitats, ponències i van organitzar sessions als seus estands  d’alt impacte.

Des del CWP es valora molt positivament la participació del CWP i dels seus associats a la primera edició iWATER i seguirà treballant per promoure activitats conjuntes de cooperació i participació en esdeveniments nacionals i internacionals.

Per més informació sobre iWATER: http://www.iwaterbarcelona.com/

iwater1  iwater2

iwater3    iwater4

 

No Comments

Post A Comment