Catalan Water Partnership | Primer esmorzar del CWP amb el Director de l’ACA
22756
post-template-default,single,single-post,postid-22756,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Primer esmorzar del CWP amb el Director de l’ACA

Primer esmorzar del CWP amb el Director de l’ACA

El passat 4 de desembre es va organitzar el primer esmorzar del Catalan Water Partnership, un nou format d’esdeveniment dirigit als associats del clúster. Aquesta iniciativa vol promoure, de manera propera i en un format reduït, trobades amb els principals líders del sector de l’aigua, tant de les entitats públiques com privades més importants a Catalunya.

Pel primer esmorzar es va convidar al sr. Lluís Ridao, director de l’ACA, una trobada que va despertar un gran interès entre els associats del CWP,  esgotant les 20 places disponibles en un sol dia i que va permetre durant unes dues hores parlar de la situació del sector de l’aigua al país.  El director de l’ACA va explicar algunes de les actuacions previstes per l’ACA al llarg dels propers mesos on va destacar que “els reptes de futur en un context d’emergència climàtica passen per l’impuls de l’aigua regenerada i reutilització, l’estalvi i l’eficiència energètica, el sanejament de nuclis pendents i la incorporació de terciaris a les plantes en servei” on va poder recollir nombroses reflexions sobre la reutilització d’aigua i també sobre les prioritats en l’àmbit de sanejament.

El director va voler destacar actuacions innovadores que ha liderat l’agència com l’impuls de l’R+D, convocatòria que ha tingut molt bona acollida. Finalment va poder explicar amb quin suport econòmic es duran a terme totes aquestes actuacions, on va afirmar que  “El pressupost de l’ACA per al 2020 consolida la recuperació de la capacitat financera i preveu noves inversions per valor de 100 M€/any, el que suposa més del 25% del pressupost anual de l’Agència”.

En els propers mesos el CWP organitzarà noves trobades amb els principals actors i protagonistes del sector de l’aigua.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.