Catalan Water Partnership | SENTINEL Networking Event a iwater i a l’Hotel Samba
20975
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20975,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

SENTINEL Networking Event a iwater i a l’Hotel Samba

Category
Proyectos, Proyectos de Desarrollo de Negocio
About This Project

Durant els passats 15 i 16 de novembre va tenir lloc un dels esdeveniments SENTINEL European Networking. La primera jornada es va celebrar dins el marc de la fira iWATER, la qual ofereix una mostra de les tecnologies mes punteres del sector de l’aigua. La segona es va fer durant una visita a l’Hotel Samba a Lloret de Mar, zona d’estudi del projecte DeamEAUMed.

La visita va estar organitzada i dirigida per en Gianluigi Buttiglieri, investigador de l’area de Tecnologies i Avaluació de l’Iinstitut Català de l’Aigua (ICRA) i especialitzat en l’estudi de les processos de reutilització, tractament i revalorització d’aigua en diferents usos. L’objectiu de la jornada va ser donar a coneixer la implementació de noves tecnologies que es va fer a l’hotel Samba gràcies a la investigació duta a terme dins el marc del projecte DemEAUmed.

Un dels propers passos del projecte es preparar els viatges d’internacionalització per tal de ampliar mercats a les empreses associades als clústers.