Catalan Water Partnership | El CWP participa al Maritime Hub 2021
26423
post-template-default,single,single-post,postid-26423,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

El CWP participa al Maritime Hub 2021

El CWP participa al Maritime Hub 2021

El passat 9 de novembre Xavier Amores, Director del CWP, va participar en la taula rodona sobre projectes d’innovació a Blue Economy del Maritime Hub 2021 organitzada per la Blue Net Cat, presentant els projectes Galatea i Sea4value.

El projecte Galatea finança mitjançant vouchers projectes innovadors que promoguin la digitalització, sostenibilitat i la circular economy dels ports, vaixells, drassanes i vigilància marítima. A la primera call del Galatea, entre d’altres, es van finançar 2 projectes de PIMES catalanes: el projecte CORAL de BGEO i el projecte KTMS d’Inloc Robotics. La dessalació està inclosa com un dels sectors emergents i innovadors de la Blue Economy. Un projecte de R+D+i en el qual participa el CWP és el Sea4value i el seu objectiu de revaloritzar 9 minerals i metalls de les salmorres provinents de l’aigua de mar.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.