Catalan Water Partnership | Entrevista al CWP pel Packaging Cluster
18049
post-template-default,single,single-post,postid-18049,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Entrevista al CWP pel Packaging Cluster

Entrevista al CWP pel Packaging Cluster

El clúster manager Xavier Amores del CWP ha estat entrevistat pel Packaging Cluster. L’entrevista ha girat entorn els reptes, l’estat actual i el paper dels clústers.

Durant l’entrevista es va parlar del CWP i la seva activitat, presentant el clúster com una plataforma de projectes que impulsa grups de treball i genera oportunitats de networking i d’identificació de nous projectes a partir de reptes comuns, donant com a resultat la impulsió de projectes a nivell català, estatal i europeu.

També es va parlar de les activitats cross-sectorials i les oportunitats del treball interclúster entre el Packaging Clúster i el propi CWP.

Finalment es va tractar l’evolució de l’economia circular i l’important paper dels clústers en la innovació, degut al seu posicionament al centre dels diversos agents d’innovació.

+ Informació 

No Comments

Post A Comment