Catalan Water Partnership | Entrevista a Xavier Amores a Kapital Empresa
21517
post-template-default,single,single-post,postid-21517,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Entrevista a Xavier Amores a Kapital Empresa

Entrevista a Xavier Amores a Kapital Empresa

Xavier Amores, cluster manager del CWP, va ser entrevistat pel programa Kapital Empresa de Radio Kanal Barcelona. En aquest va presentar les tasques que duu a terme el clúster, el perfil dels socis, les tres àrees d’activitat en què treballa i alguns dels projectes nacionals i internacions amb els EUA, Indonèsia, Colòmbia, Sud Àfrica, entre d’altres, així com el Watertur i l’Hydrousa com a projectes més rellevants.

També va explicar que a través d’esdeveniments, tallers de cooperació i activitats creatives de networking per impulsar projectes de manera conjunta, són algunes de les maneres d’impulsar la innovació. Va remarcar que el sector de l’aigua es troba en un moment important en el sentit d’oportunitats que s’obren a Espanya i Catalunya, i el repte de l’aigua mundial referint-se a la internacionalització, el canvi climàtic, entre altres aspectes. Va finalitzar exposant algunes de les tendències que marcaran el sector de l’aigua en un futur.

Escolta l’entrevista: audio

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.