Catalan Water Partnership | Entrevista a la project manager, Sara Gabarrón, a iagua
21755
post-template-default,single,single-post,postid-21755,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Entrevista a la project manager, Sara Gabarrón, a iagua

Entrevista a la project manager, Sara Gabarrón, a iagua

Sara Gabarrón, project manager del CWP, va ser entrevistada per iagua en una de les seves publicacions del blog corporatiu. En aquesta presenta els aspectes més rellevants de la seva carrera en el sector de l’aigua i aprofundeix en temes clau del sector de l’aigua de Catalunya.

Alguns dels temes que va tractar són el de l’impacte de l’aigua en el sector de l’agricultura, perspectives de futur i la contaminació de l’aigua. Remarcant que Catalunya és un exemplar en l’estalvi domèstic de l’aigua va sorgir el com es treballa en el sector del turisme el desenvolupament de solucions innovadores i la implementació de noves tecnologies que permetin reduir els consums i garantir la qualitat, sense posar en risc l’experiència del client. Involucrats en alguns dels darrers aspectes va presentar els projectes Watertur i Sentinel com  a exemples de l’activitat del clúster.

Llegeix la notícia sencera al següent enllaç

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.