Catalan Water Partnership | Webinar: Herramientas y soluciones innovadoras para el uso eficiente del agua en el sector alimentario (II)
23792
post-template-default,single,single-post,postid-23792,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Webinar: Herramientas y soluciones innovadoras para el uso eficiente del agua en el sector alimentario (II)

Webinar: Herramientas y soluciones innovadoras para el uso eficiente del agua en el sector alimentario (II)

Ponents:

  • Yago Lorenzo (Cetaqua): Project Manager

Títol de la presentació: Huella hídrica en el sector agroalimentario

  • Jordi Fàbregas (SIGMA):

Responsable de posada en marxa i assistència tècnica.

Títol de la presentació: Solución combinada de tecnologías para el tratamiento de aguas residuales en la industria agroalimentaria. Un caso real.

  • Xavier Martínez (Eurecat): Cap de la divisió d’aigua, aire i sòl.

Títol de la presentació: Economía circular en la industria de transformación alimentaria: reutilización de agua y recuperación de los recursos Asociados.

Moderadors:

  • Sergi Compte (Catalan Water Partnership): Coordinació de l’esdeveniment i realització de preguntes. Project Manager
  • Eric Santos (Catalan Water Partnership): Organització tècnica del webinar. Project Manager
  • Xavier Amores (Catalan Water Partnership): Introducció a l’esdeveniment. Project Manager

 

El webinar va comptar amb 65 persones inscrites.

CONTIINGUT: Aquest va ser el segon dels webinars orientats a presentar solucions del camp de l’aigua per al sector alimentari. Les ponències van ser realitzades per dos centres de recerca, com són Cetaqua i Eurecat, i l’empresa SIGMA. Durant les presentacions, en Yago Lorenzo (Cetaqua) va presentar metodologies per a l’avaluació de l’impacte de la petjada hídrica a les empreses alimentàries i va exemplificar-ho amb diversos casos d’èxit. En Jordi Fàbregas (SIGMA) va presentar els avantatges de l’aplicació dels sistemes de flotació, en totes les seves vessants, per reduir la càrrega de contaminants dels efluents de les empreses alimentàries. Finalment, Xavier Martínez (Eurecat) va oferir una visió general sobre les diferents tècniques per a millorar l’ús de l’aigua al sector alimentari, així com les estratègies que Eurecat aplica al sector alimentari.

Vídeo del webinar

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.